وبلاگ تخصصی مگس سرباز سیاه

لارو مگس سرباز سیاه و ارزش غذایی آن

لارو مگس سرباز سیاه و ارزش غذایی آن

مگس سرباز سیاه، حشره‌ای متعلق به خانواده استریتیومیدا (Stratiomyidae) و احتمالا بومی آمریکای جنوبی است که البته در حال حاضر در بسیاری از مناطق حاره ای جهان گسترش یافته است.

از آنجا که این حشره برای جفت گیری نیاز به سطوح بالای اشعه‌ی فرابنفش و دمای بالای ۲۷ درجه سانتی گراد دارد، در مناطق سردتر به عنوان یک گونه غیر مهاجم به شمار می آید. البته این بدان معنا نیست که در مناطق گرمسیر این گونه را مهاجم بنامیم، چون این حشره به هیچ عنوان در زمان زندگی خود به دنبال غذا نمی گردد و تغذیه نمی کند.

این حشرات از تماس با انسان اجتناب نموده و عموما آفت یا عامل بیماری زا محسوب نمی‌شوند. لارو این حشره به طور طبیعی در فضولات دام و طیور یافت شده (در مکان هایی که این حشره به صورت طبیعی زندگی می کند) و می‌تواند بر روی پس ماندهای آلی مانند تفاله دانه‌ی قهوه، سبزیجات، تفاله گوجه فرنگی و ضایعات گوشت و ماهی رشد نموده و به گفته‌ی محققان به طور طبیعی حاوی آنتی بیوتیک است.

مقدار ماده خشک لارو تازه این حشره نسبتاً بالاست و حدودا ۳۵% است. که این موضوع خشک کردن آن را نسبت به سایر فرآورده های تازه حاصل از حشرات ساده تر می نماید. 

ارزش غذایی لارو خشک مگس سرباز سیاه مسلما با ارزش غذایی خشک نشده آن تفاوت دارد، چون در فرآیند خشک کردن جدای از اینکه رطوبت تا ۹۵% از این لارو گرفته می شود اما گرما می تواند تا درصدی هرچند بسیار کم، بر روی ارزش غذایی تأثیر بگذارد. و البته این موضوع به هیچ عنوان در کلیت ارزش غذایی تأثیری ندارد و تجربه ثابت کرده پروتئین این حشره تأثیر بالایی در رشد و نمو حیواناتی که از این ماده تغذیه می کنند، داشته است.

پیشنهاد می شود برای دیدن آنالیز کامل لارو خشک مگس سرباز سیاه روی اینجا کلیک کنید.

Related Articles

اطلاعات

تمامی اطلاعاتی که در این وب سایت آمده است، به صورت تصادفی انتخاب نشده اند و تماماً بر اساس تجارت، ترجمه ی مقالات علمی و یا از وب سایت های معتبر در اینترنت انتخاب شده اند و برای استفاده ی مخاطبین محترم جمع آوری گردیده.